Välkommen till Golfstore på LAGK

Golfshopen på Lunds Akademiska Golfklubb drivs i egen regi av klubben under ledning av Klas Ohlsson, PGA Club Professional M4. Från golfshopen sköts även medlemsservice och tidsbokning. Vi har kunskapen och erfarenheten från golfbranschen.

Shopen når ni enklast på shop@lagk.se eller 046-990 05

Varmt välkomna!

4 starka idéer

När vi är fler kan vi ge ännu mer.

PÅ 40 ÅR har vi vuxit stadigt och är nu Europas största fackhandelskedja inom golfen – 239 Golfstore-pros och Golfstore-butiker i sex länder; Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Holland och Österrike.

Vår uppgift inom Golfstore är att göra golfen ännu roligare för dig. Vi har utvecklat vårt koncept med fyra bärande idéer, så att du alltid får den bästa hjälpen hos oss.

Garanterat Lågt Pris

Det finns en myt om att proshopar vid golfbanan har högre priser än de stora varuhusen.
Det gäller inte hos oss, vi är även proffs på priser, så du kan lugnt handla direkt utan att först åka runt och jämföra priser.

Golfstore är Europas största fackhandelskedja inom golf så därför kan vi genom stora inköp pressa priserna, vilket innebär att vi kan hålla marknadens lägsta priser. Vi vill även erbjuda Dig en personlig service i en liten butik på det attraktivaste läget. Dessutom kan vi följa med dig till rangen eller puttinggreen när du provar för att du skall känna dig trygg i ditt köp, eller varför inte boka en Custom Fitting Lektion. När du sedan har bestämt dig vill vi att du skall veta att vi har Garanterat Lågt Pris hos oss. Tillsammans med vårt Bonusprogram garanterar vi dig att du gör en mycket bra affär och trygga inköp hos oss.

Garanterat Lågt Pris innebär att om du inom 14 dagar kan köpa en likadan produkt till ett lägre pris i en lokal* butik, ersätter vi Dig för mellanskillnaden. Priset skall vara ordinarie pris och förutsättningen är att produkten har samma specifikationer och kan köpas på lika villkor. Kom bara ihåg att ta med kvittot.

*I samma kommun eller angränsande kommuner. Ej internet eller postorder.

Välkommen till en bra och trygg affär hos oss på Golfstore i Lund!