Golfstudio Holger Crafoord

Välkommen till vår moderna golfstudio som öppnades i maj 2016.

I golfstudion har vi den senaste tekniken som gör att vi kan hjälpa dig ännu bättre med din golf, bl a 3 st kameror, stora bildskärmar, Flightscope samt Swing Catalyst med Balance Plate.

Vi har även all vår custom fitting-utrustning från PING, Cobra och Srixon i studion så att vi kan göra din klubbutprovning så bra och trevlig som möjligt.

Du bokar enkelt din egen lektion i vår studio på något av följande sätt:

– Genom att ringa till vår shop på 046-990 05

– Genom att själv boka via nätet på denna länk

Läs mer om våra lektioner och kurser här

Swing Catalyst

Vi filmar Din sving från olika vinklar och kan med hjälp av svinganlysprogrammet Swing Catalyst ge dig en riktigt bra beskrivning vad Du behöver jobba med i Din sving. Vi kan i programmet rita på skärmen för att visuellt förklara förbättringar i din sving.

Vi har även Swing Catalyst Balance Plate med vilken vi i programmet kan se exakt hur du fördelar ditt tryck i fötterna under svingen. Mycket lärorikt och enkelt att förstå när du ser det på skärmen.

Flightscope X2 Elite

Med Flightscope X2 Elite som är en 3D Doppler Radar mäter vi mängder av information om ditt golfslag.

Vi kan t ex mäta klubbans hastighet, bollens hastighet, bollens längd, bollens skruv, mm.

När du provar ut klubbor är detta t ex väldigt bra för att kunna välja rätt skaft och loft till dina nya klubbor.  Det är såklart också en stor fördel att t ex mäta upp sina slaglängder så att du vet hur långt varje klubba går.

Dessa hjälpmedel ger oss en väldigt bra bild av din sving och vi kan tillsammans tydligt gå igenom vad du behöver förbättra för att bli så bra som möjligt.