4 starka idéer

 

När vi är fler kan vi ge ännu mer

PÅ 40 ÅR har vi vuxit stadigt och är nu Europas största fackhandelskedja inom golfen – 239 Golfstore-pros och Golfstore-butiker i sex länder; Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Holland och Österrike.

Vår uppgift inom Golfstore är att göra golfen ännu roligare för dig. Vi har utvecklat vårt koncept med fyra bärande idéer, så att du alltid får den bästa hjälpen hos oss.

Gedigen fackkunskap
Du har alltid tillgång till den bästa fackkunskapen, för din Golfstore-pro är en välutbildad PGA-pro som kan ge dig tips, kloka råd och ordentlig utbildning om svingen, om spelet och om utrustningen.

Rätt plats
Du hittar oss alltid där du spelar, vid banan, vid driving rangen och vid övningsgreenen. Var annars?

Utvalt sortiment
Funderar du på att förnya din utrustning, helt eller delvis, så hittar du ett utvalt sortiment av marknadens bästa och mest prisvärda i din Golfstorebutik.

Garanterat Lågt Pris
För att du inte ska behöva fara runt och jämföra priser innan du handlar så får du alltid Garanterat Lågt Pris*.

* Om du inom 14 dagar kan köpa en likadan produkt till ett lägre pris i en lokal butik (i samma kommun eller angränsande kommuner. Ej postorder/internet), så betalar vi mellanskillnaden. Det enda vi begär är att produkten har samma specifikationer och att den kan köpas på lika villkor. Kom ihåg att ta med kvittot.