Custom Fitting

 

Vad är custom fitting?

Custom Fitting borde egentligen vara en självklarhet när du köper dina golfklubbor. Som jämförelse så köper du ju t ex inte kläder och skor utan att prova. Lika viktigt att prova är det när köper golfklubbor.

Custom fitting är en process där du får kvalificerad hjälp att prova ut personligt anpassade klubbor. Vi hjälper dig att anpassa dina klubbor efter just dina egenskaper. Vår styrka är att vi erbjuder en PGA Professional till din hjälp när du provar ut klubbor. Tillsammans med testklubbor och kunskap om golfsvingen får du rätt utrustning för ditt eget spel.

Vad gör vi under en utprovning?

Vi går igenom olika viktiga saker för att hitta rätt klubbor till just din bag. Det gäller inte bara att hitta rätt specifikationer för klubborna utan också vilka klubbor du skall ha i din bag. Det är ju t ex ingen mening att ha två klubbor som går lika långt.

Vi kollar så att du får:

- rätt loft och lie

- rätt längd på skaft

- rätt styvhet på skaft

- rätt tjocklek på grepp

- rätt klubbhuvud

Givetvis sker utprovningen i rätt miljö, alltså utomhus där vi kan se bollflykten! Extremt viktigt för det är ju faktiskt där vi spelar golf, utomhus!

Vi använder oss av den senaste tekniken för att ge dig den bästa utprovningen.
Om detta kan läsa mer om på vår sida om Golfstudio Holger Crafoord.

Efter utprovningen kan vi beställa dina klubbor direkt från leverantören som bygger dem åt just dig.
Vi samarbetar med de välkända märkena:
Titleist, Wilson, Cobra och PING.

Kostar detta något extra då?
Nej, ett skräddarsytt kostar detsamma som om du skulle köpt ett set på måfå från hyllan. Men här får du ett skräddarsytt set till just dig! Utprovningen kostar samma som en lektion.

Kontakta oss:
Mail till: shop@lagk.se
Telefon: 046-990 05

Klas är utbildad i PING, Cobra och Titleist Custom Fitting.