Matstudio Kungsmarken

Klubbens restaurang drivs sedan januari 2020 av Daniel Lundström och Diana Jurvanen. Verksamheten går under namnet Matstudio Kungsmarken och så här säger de om möjligheten att driva klubbens fina restaurang:

Vi hoppas kunna förvalta den här fina platsen och vill ge våra gäster en naturlig gastronomisk mötespunkt där man kan spendera både lunch och fika. Men även middagar, fest och konferenser i en naturnära miljö med både staden och landet på nära håll. Vi vill dela med oss av vår passion för mat där bra och lokala råvaror, lagade från grunden, står i fokus.” 

// Daniel & Diana

Matstudio Kungsmarken
Telefon: 046-990 10
info@matstudiokungsmarken.com
www.matstudiokungsmarken.se

 

Meny - Dagens lunch

Konferens

Att konferera på Lunds Akademiska Golfklubb och hos oss på Matstudio Kungsmarken innebär en närhet till vacker miljö och natur!

Konferenslokalen finns i klubbhusets nedre plan, i direkt anslutning till restaurangen, och det finns plats för ca 30-50 personer beroende på aktivitet. I konferenslokalen finns både fast projektor och duk (t.h), flyttbara projektor och duk (t.v.), 55" bildskärm, whiteboardtavla, papper, pennor, öppet WIFI (LAGK Guest), etc. Strax intill konferenslokalen finns möjlighet till golf i vår inomhushall. 

Bokning av konferenslokalen sker enklast via klubbens kansli på tfn 046-990 05 / info@lagk.se
Men du kan också kontakta oss i restaurang Matstudio Kungsmarken på tfn 046-990 10 / info@matstudiokungsmarken.com
Önskemål om frukost, lunch, kaffe, fika, annan förtäring, allergier, etc meddelas direkt till restaurangen. Menyer för beställning finns på nedan pdf-länk. 

Priser konferenslokal (exkl. moms)  Vardag Helgdag
Halvdag, max 4 h 2 000 kr 3 000 kr
Heldag, mer än 4 h 3 000 kr 4 000 kr

 

  

Catering & arrangemang

Bröllop, Fest, Födelsedag eller annan tillställning?

Hemma eller hos oss?

Vi står till ert förfogande när det gäller er dag!

Vi har underbara lokaler för alla sorters arrangemang och skulle ni föredra att bjuda hem era gäster så hjälper vi till med catering så att ni kan fokusera på era gäster.

Kontakta oss så ska vi se till att uppfylla er vision om den perfekta upplevelsen från mingel till nattamat.